Свържи цифрите | БЕЗПЛАТЕН РЕСУРС

Децата обичат този тип занимания. Свържи цифрите е безплатен ресурс за разпечатване, който ще ви помогне да ангажирате децата в интересно, забавно и полезно занимание. Всичко, което е необходимо да направите, е да изтеглите PDF файла и да го разпечатате. За най-добри резултати е добре да използвате цветен печат, но ако не разполагате с цветен принтер, може да го направите и на черно-бял.

ТОЗИ РЕСУРС И ДЕТСКОТО РАЗВИТИЕ

  • Работата с ресурси от този тип ще помогне на детето да подобри фините си двигателни умения. Ще подобри захвата и прецизността на натиск върху хартията. Всичко това е ключова част от уменията му за писане.
  • Необходимостта от проследяване и спазване на правилна последователност при свързване на числата, ще подобри умението за концентрацияпри детето.

Разгледайте нашите работни листове за социално емоцонално учене

Igri za razvitie РЕСУРС ЗА ДЕЦА

ЗА КАКВА ВЪЗРАСТ Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ РЕСУРС

Ресурси от този тип са подходящи за малки и по-големи деца, в зависимост от сложността на изображенията. Конкретните листове в този безплатен ресурс са подходящи за деца от 4 до 8-годишна възраст. Могат да бъдат използвани и при по-големи деца със специални образователни потребности.

Подготвих комплект от 5 листа с точки за свързване за деца и вие може да ги изтеглите БЕЗПЛАТНО в pdf формат.