еМО ТАБЛИЦА

Влез в света на емоциите!

Какво е Емо таблица?

Инструмент за емоционално развитие

Емо таблица запознава децата с емоциите и чувствата. Представя 6-те базисни емоции по достъпен и структуриран начин, като ги съчетава с цели 60 свързани с тях чувства. Таблицата включва и специална палитра със социални чувства, която помага на децата да разбират и развиват емпатия и любов. Включен е и Емометър, който улеснява идентифицирането на интензитета на всяка емоция, правейки процеса на самоосъзнаване и самоизразяване още по-точен.

ценно съдържание

Книжката с инструкции прави работата с таблицата лесна и забавна. В нея ще откриете богат речник, който описва всяка емоция и чувство от таблицата на достъпен за децата език. Този речник ще им помогне да разпознават и назовават чувствата си, както и да разбират техните физически прояви. Включени са и примерни игри, които ще стимулират децата да използват своето въображение, да изразяват и разпознават емоции, както и да проявяват емпатия. Не на последно място, има и насоки за възрастни, които помагат на родителите и педагозите да улеснят използването на таблицата от децата.

Завладяващ дизайн

Ярките цветове грабват вниманието на децата и провокират интереса им. Тя e полезно и красиво допълнение към интериора на всяка детска или класна стая, детски център, терапевтичен или педиатричен кабинет. Подходяща е както за индивидуална, така и за групова работа. Таблицата е изработена от лек и удобен PVC материал с размери 42см х 30см. Книжката с инструкции е в компактен А5 формат и висококачествена гланцирана хартия. В комплекта е включен и дървен статив, с който ще може да я поставите където пожелаете.

за кого е подходяща?

  • Подходяща за деца между 6 и 16 години, както и за всички, за които емоционалната интелигентност не е календарно обусловена.
  • Подходяща за родители и специалисти – педагози, психолози, логопеди и всички, които са се посветили на работата с деца.  

защо трябва да имате този инструмент?

Емо таблица запознава децата с разнообразието от емоции и чувства, помагайки им да развият самопознание и разбиране за себе си. Чрез цветовото оформление, лесно разпознаваемите символи и богатият емоционален речник в книжката, децата опознават различните чувства и се научават да се определят и изразяват по-добре. Това умение подобрява комуникацията с околните и намалява конфликтните ситуации. Развиването на емоционален речник е първа и ключова стъпка за формиране на емоционална интелигентност. 

Ето какво ще получите

Емо таблица

Поръчай сега и вземи подарък

С покупката на Емо таблица, получавате ексклузивен достъп до дигиталния свят на Емо и Ема. Това е постоянно обновяваща се библиотека с над 15 цветни, интересни и пълни със съдържание тематични книжки в PDF формат, които стимулират емоционалното и социалното развитие на Вашето дете. 

Те са чудесен начин да ангажирате децата в полезни занимания както през почивните дни, така и в малки групи или в училищна среда. 

Насочете камерата на Вашия телефона към QR кода от книжката с инструкции и последвайте линка, който ще се появи на екрана. Това е всичко!
 
Библиотеката се допълва постоянно!
 

ВИДЕО РЕВЮ

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА

Емо таблица е напълно нов продукт и все още нямаме обратна връзка от родители или специалисти. Ще се радваме, ако Вие споделите мнението си с нас, след като я изпобвате в реална среда.  

Emo tablica

ОТ АВТОРИТЕ

Убедени сме, че развитието на емоционална интелигентност е от съществено значение за личностното и социалното израстване на всеки човек. Това е инвестиция, която има въздействие върху щастието и успеха в живота. Практиката ни показва, че развитието на емоционална интелигетност в ранна детска възраст се отразява благоприятно върху училищната успеваемост, увереността на децата и социалните им контакти.

Илия Сталев е психолог с бакалавърска и магистърска степен. Има десетгодишен професионален опит в работата с деца и семейства. Неговата експертиза включва терапевтична и консултативна работа, както и работа в училищна среда.

 

Антония Стойкова е учител с българска и английска филология, магистър по предучилищна и начална училищна педагогика и магистър логопед. Има опит като педагог с деца от различни възрастови групи.

Кабинетът на Сталев

Предлагаме Ви Емо таблица с нашата 30-дневна гаранция за пълно спокойствие.

Убедени сме във високото качество и ефективността на нашия продукт за емоционално развитие. Точно затова Ви предоставяме цял месец, за да се уверите в неговите предимства.

Ако Емо таблица не отговори напълно на Вашите очаквания, ангажираме се да възстановим 100% от стойността на продукта, просто се свържете с нас. 

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Кабинетът на сталев

Стремим се да създаваме продукти за деца и родители, които са взаимосвързани и покриват всички компоненти на емоционалната интелигентност. Вярваме, че всяко дете заслужава подкрепа в изграждането на емоционални умения, които ще му помогнат да се справя с предизвикателствата на живота. Нашите решения са създадени с мисъл за цялостното развитие, осигурявайки им необходимите инструменти за разпознаване, изразяване и управление на емоциите.

Кликнете на бутона по-долу, за да видите всички наши продукти и да откриете как можем да помогнем на Вашето дете да развива емоционална интелигентност.

Често задавани въпроси (FAQ)

Емо таблица е образователен инструмент, който помага на децата да разпознават и разбират своите емоции и чувства. Тя покрива първия и фундаментален компонент на емоционалната интелигетност, а именно да разграничават емоциите една от друга и да се научат да ги обличат в думи. 

Емо таблица е подходяща за деца от 6 до 16 години, но може да бъде полезна и за по-големи деца и възрастни.

Таблицата е изработена от разпенено PVC – лек и издръжлив материал с пълноцветен печат. Всички страници на книжката с инструкции са от гланцирана хартия. Включеният статив в комелкта е изработен от дърво. 

Книжката включва инструкции за употреба на таблицата, както и детайлно и достъпно описаие на всички емоции и чувства включени в нея. Добавени са разнообразни игри и активности, които стимулират децата да използват Емо таблица и да развиват своите социални и емоционални умения. Също така, ще намерите насоки за възрастни, които са в помощ на родителите и специалистите и QR код, който дава достъп до поредица работни листове за социално и емоционално учене. 

Емо таблица струва 36лв. и включва таблица, книжка с инструкции, дървен статив и подарък – достъп до нашата библиотека с Емо предизвикателства. Всяка поръчка бива изпратена с опция преглед, преди да заплатите. 

Да, ако желаете да получите фактура за Вашата поръчка, отбележете тикчето в процеса на поръчка и добавете данните за фактура в кутията с бележки към поръчката. Ако желаете да заплатите по банков път се свържете с нас.

Може да се свържете с нас по телефона, чрез имейл или чрез някои от нашите социални мрежи. Телефон за връзка +359883312499, имейл Info@stalev.bg. Още методи за връзка с нас може да намерите като кликнете ТУК. Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси.